Aprašymas
UNIVERSALIOS vyno mielės
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių.
Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae.
Laikyti: sausoje vietoje
Vartojimo būdas:
Pakelio 10 g pakanka 25-30 l vyno.
Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis.
Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 10 g.