Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Sodo ir daržo prekės. Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai. Universalios vyno mielės SC

Universalios vyno mielės SC

Prekės kodas: 157600312

El. parduotuvėje

1.51€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

1.59€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

UNIVERSALIOS vyno mielės SC
Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių.
Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje

Vartojimo būdas:
Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.
Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10°C.
Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C mielės sudega.
Alkoholio tolerancija: 13%.
Pakelio kiekio užtenka 30 l vyno.
Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C.

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.