Aprašymas
Universalios vyno mielės Stipriam vynui gaminti (iki 17% stiprumo). Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa arba sultis.
- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
- Dėmesio: Mielės sudega aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.