Aprašymas
Stabilizatorius STABYL gydo oksidacijos paliestus vynus, atstato aromatus ir spalvą.
Sumažina kartumą misoje ir vyne.„Stabyl“ paskirtis, oksidacijos prevencijai ir vynų gydymui.
Ypač efektyvus oksiduojamų ir oksiduotų polifenolių pašalinimui.
Naudojamas profilaktiškai apdorojant misą ir vyną, užtikrina:
Vynus su gaivesniais ir stabilesniais aromatais brandinant ilgesnį laiką.
Vynai, mažiau jautrūs oksidacijai, ir jų galiojimo laikas prailgėja.
Užkirsti kelią baltųjų sulčių ir vyno oksidacijai ir parudavimui;
Kai Stabyl naudojamas jau oksiduotai misai ir vynui apdoroti:
Pašalina oksidacijos natas ir atstato aromatą.
Atstato spalvą
Sumažina kartumą misoje ir baltajame vyne.
Gali būti naudojamas vyno parudavimo profilaktikai ir gydymui.
Apdoroti oksiduotas sultis ir vyną, mažinti fenolio junginių kartumą.
Pagerinti oksiduoto vyno atspalvį.
Pagerinti aromato gaivumą ir švarą.
Vartojimo būdas:
Ištirpinkite STABYL vieną dalį į 10 dalių vandens.
Leiskite suspensijai 1 valandą išbrinkti vis pamaišant.
Rechidratacijos laiką galima sutrumpinti naudojant šiltą vandenį (40-50C).
Gautą suspensiją, visą laiką maišant, supilkite į sultis ar vyną.
Po 2 valandų STABYL galima pašalinti filtruojanta, arba palaukti kol STABYL nusės ant dugno.
Norint pasiekti geresnių rezultatų STABYL naudokite jau skaidriame arba filtruotame vyne ar sultyse.
Dozavimas: Oksidacijos previensija: 5-30g./100 l.
Oksiduotų sulčių ir vyno apdorojimas 5-50g./100 l.
Kartumo mažinimas: 2-20g./100 l.
Sudedamosios dalys: Stabilizatorius polivinilpolipirolidonas (E1202)
Grynasis kiekis: 5 g.