Aprašymas
Super aktyvios mielės COOBRA 48.
ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21%
Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės.
Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų.
Paruošimo būdas:
6-8kg. cukraus užpilkite 21-u litru šilto vandens iki +25°C ir gerai išmaišykite.
Pripildykite indą iki 25 l.
Suberkite maišelio turinį ir gerai išmaišykite.
Optimaliausia aplinkos temperatūra 20-25°C.
Svyruojant temperatūrai fermentacija gali užtrukti.
Sudedamosios dalys:
Sausosios mielės saccharomyces cervisiae.
Karbamidas, diamonio fosfatas, magnio sulfatas.
Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga magnio karbonatas.
Medžiaga nuo putojimo silicis.
Vitaminai B1.
Grynasis kiekis: 135 g.