Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Sodo ir daržo prekės. Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai. Rinkinys raudono vyno gamybai

Rinkinys raudono vyno gamybai

Prekės kodas: 157600332

El. parduotuvėje

5.98€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

6.29€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Rinkinys RAUDONO  vyno gamybai
Pilnas rinkinys raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių.
Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyną aviečių, mėlynių, braškių, gervuogių, serbentų, vyšnių ir vynuogių vynų gamybos receptus.
Parinkdami savo norimus vaisius ir uogas, Jūs sukursite vyną pagal savo pageidavimus.
Rinkinys tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus iš braškių, raudonųjų ir juodųjų serbentų, aviečių, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių, aronijų ir t.t.
Rinkinys skirtas iki 30 l. vyno pasigaminti

Rinkinį sudaro:
„A“ MAIŠELIS - PEKTINO FERMENTAS suardo vaisių pektiną ir padidina sulčių išsiskirimą 10-15%, todėl vynai geriau skaidrėja. Sudedamosios dalys: Pektolazė.
Grynasis kiekis: 5 g.

„E“ MAIŠELIS – VYNO MIELĖS.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.

„B“ MAIŠELIS – MAISTINGOSIOS MEDŽIAGOS MIELĖMS.
Mielių mitybai ir aktyvumui didinti.
Sudedamosios dalys: amonio fosfatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga CELIULIOZĖ, vitaminas B1 (tiaminas).
Grynasis kiekis: 10 g.

„H“ MAIŠELIS – KONSERVANTAS VYNUI.
Stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir apsaugo vyną nuo sugedimo.
Naudojamas vyno konservavimui.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas, konservantas KALIO METABISULFITAS, antioksidantas askorbo rūgštis.
Grynasis kiekis: 10 g.

„J“ IR „K“ MAIŠELIAI – VYNO SKAIDRINIMUI.
„J“- silicio dioksido 30% tirpalas SIL FLOC
Sudedamosios dalys: vanduo, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.
Grynasis kiekis: 15 g.
„K“- želatinos tirpalas su sieros dioksidu CLARGEL. vanduo, želatina, konservantas SIEROS DIOKSIDAS.
Grynasis kiekis: 15 g.

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.