Aprašymas
Kaulų, mėsos miltų organinė trąša.
Tai plataus veikimo spektro kompleksinės trąšos su dideliu organinių medžiagų kiekiu.
Šios ilgalaikio poveikio organinės kaulų ir mėsos miltų trąšos, skirtos įvairių augalų tręšimui.
Trąšos yra natūralios kilmės, neturinčios sudėtyje sintetinių priedų, o jose esantys makro ir mikro elementai gauti tik iš organinių žaliavų.
Šios trąšos suteikia augalams lengvai įsisavinamas maisto medžiagas, pagerina dirvos struktūra, suaktyvina dirvoje esančių mikroorganizmų veiklą, gerina vandens balansą, didina humuso kiekį.
Jomis galima tręšti visų rūšių kultūrinius ir dekoratyvinius augalus visu vegetacijos laikotarpiu.
Tręšiama lokaliai kartu su augalo sodinimu arba pakrikai prieš sėją, trąšas išberiant ir įterpiant į dirvą.
Augantiems augalams trąšas išberkite augalų vainiko plote.
Prieš ir po trąšų įterpimo į dirvą rekomenduojama dirvą palaistyti.
Kaulų miltus galima naudoti ištisus metus nuo vasario iki lapkričio, tačiau geriausia produktą naudoti ankstyvą pavasarį prieš sodinant ir rudenį nuėmus derlių.
SUDĖTIS:
Mėsos miltai D.4.1.1.1; kaulų miltai D.4.1.1.2.
Deklaruojamas sudedamųjų dalių kiekis, % (m/m):
Suminis azotas (N) – 8,13%:
Organinis gyvūninės kilmės azotas (Norg) – 8,13
Amoniakinio azoto pavidalo azotas (N) – 0%
Suminis fosforas (P) – 8,25%:
Suminis kalis (K) – 0,71%.
Vandenyje tirpus kalcis (Ca) – 0,04%.
Vandenyje tirpus magnis (Mg) – 0,04%.
Vandenyje tirpus natris (Na) – 0,44%.
Organinė anglis (Corg) – 36,9%.
Sausoji medžiaga – 95,1%
Organinės anglies ir suminio azoto santykis (Corg /N) – 4.5
Granuliometrinė sudėtis: milteliai.
Kiekis: 2 kg.